VÅRE LEVERANDØRER
 

OX-ON A/S har en lang rekke leverandører og partnere, som vi er stolte over å samarbeide med. Felles for dem alle er, at de lever opp til vores strenge krav til kvalitet. Det gjelder både i forhold til produktene og veiledningen. 
Vi har valgt de beste leverandører, så vi kan tilby deg de beste produkter. Alle de produkter, som du kan få gjennom oss, lever opp til de kravene, som stilles av forskellige bransjer og myndigheter.

 

HANDSKER

ATG Glove Solutions

 

ATG


ATG er en av de førende produsenter av strikkhansker med nitril-coating. Du får hansker av den høyeste kvalitet med fokus på, at råvarene er i toppklasse. ATG har historisk vært meget innovative og har utviklet hansker, som har en helt unik passform og åndbarhet i særklasse.

 

TOWA

 

TOWA


Towa produserer bl.a. strikkhansker med lateks eller nitril-coating. Produktene er av høyeste kvalitet og produseres på Towas egne fabrikker. Produktene har stort fokus på kvalitet og funksjonalitet og er blant markedets absolut beste.

ÅNDEDRETTSVERN

3M

 

3M


3M har det bredeste utvalg av filtrerende ansiktsmasker mot partikler, halv- og helmasker med utskiftbare filtre, turboåndedrettsvern og luftforsynte åndedrettsvern til den bredest mulige vifte av industrielle og andre anvendelsesformål. Alle åndedrettsvern er utviklet med utgangspunkt i de hårdeste arbeidsmiljøer og -forhold.

Dräger

 

DRÄGER


Dräger har et komplett program innen for personbeskyttelse som f.eks. lett åndedrettsvern. Produktene er utviklet til å yte størst mulig sikkerhet overfor brukene, akkurat som det alltid er fokus på komfort ved bruk.

UVEX

 

UVEX


På det seneste har Uvex utvidet sortimentet til å dekke fra topp til tå. Som noe nytt lanserer vi nå det nyeste tiltak fra Uvex; filtrmasker. Maskene er av en høj kvalitet, men samtidig attraktive rent prismessig. Som med alle andre Uvex-produkter er det lagt vekt både på sikkerhet og kvalitet, men i høy grad også komfort. 

HØRSELVERN

Howard Leight by Honeywell

 

HOWARD LEIGHT


Howard Leight er en del av Honeywell, verdens største virksomhet, som utelukkende arbeider med personlige vernemmidler. Howard Leight tilbyr produkter av høyeste kvalitet innen både ørekopper og ørepropper. Peltor/3M Den svenske produsenten av hørselvern Peltor er i dag en del av 3M. Peltor/3M er blant de førende i verden innen sikkerhetsprodukter. Hørselvern virker kun etter hensikten, hvis de blir brukt, og derfor streber Peltor altid etter å skape de mest komfortable hørselvern på markedet. Uvex er en av verdens førende produsenter av personlige vernemmidler og sysselsetter i dag ca. 2000 medarbeidere på verdensplan. Uvex tilbyr mange typer propper – bl.a. ”aktive” propper, som bortsett fra å beskytte hørelsen også sikrer brukeren en høy talegjengivelse. Brukeren kan høre tale uten å skulle fjerne proppene og dermed utsette hørselen for fare. 

ØYEVERN

UVEX

 

UVEX


Uvex er en av verdens førende produsenter av sikkerhetsbriller. Det unike ved en brille fra Uvex er belegningsteknologien, som øker brillens levetid.

3M

 

3M


3M er en av verdenslederne innen sikkerhetsprodukter. 3M anses for førende innen øyevern. Det tilbydes et omfattende sortiment av sporty øyevern samt beskyttelses- og sikkerhetsbriller. 

HODEVERN

GROLLS

 

BALANCE (GROLLS)


Balance-hjelme produseres i Sverige av GROLLS (tidl. Björnkläder AB). GROLLS produser gjennomtestede produkter, som lever opp til samme høye standard hver gang. Derfor er Balance-hjelmer i dag de mest benyttede hjelmene i Skandinavia. Utover tilbehør og reservedeler fra GROLLS er Balance-hjelmene fult kompatible med produkter fra flere andre leverandører f.eks. hørselvern fra Honeywell. Uvex Inspirert av naturen og et ønske om å beskytte arbeideren har Uvex utviklet en unik og innovativ rekke beskyttelseshjelmer til miljøer, der risikoen for arbeidsskader på hodet er størst. Uvex er en av verdens førende produsenter av personlige vernemmidler.

 

PELTOR 3M


Peltor/3M er en av verdens førende produsenter av sikkerhetsprodukter. 3M’s mål er å utvikle og anvende sikkerhetsprodukter, som har minst mulig innvirkning på mennesker, miljø og arbeidsplass. På bakgrunn av fortsatt produktutvikling og fornyelse tilbyr Peltor et førsteklasses utvalg innen hodevern og tilbehør. 

FALLSIKRING

 

MILLER (BY HONEYWELL)


Miller står for kvalitetsprodukter til den profesjionelle bruker, som har fokus på funksjonalitet. Miller produseres av det anerkjente Sperian/Honewell Protection, som er en internasjonal produsent og distributør av fallsikring samt andre merkevarer innen personlig sikkerhet f.eks. Honeywell og Howard Leight. Sperian/Honeywell Protection er fra USA, og har kontor/lager på de forskjellige kontinenter. OX-ON A/S blir servisert fra det nordiske kontoret som ligger i Sverige.

Sweden,Finland,England,Denmark
se,fi,gb,dk