OM OX-ON A/S

OM OX-ON - DESIGNED TO PROTECT

OX-ON A/S er din totalleverandør av sikkerhetsløsninger. Hos oss får du et av markedets bredeste sortimenter i sikkerhetsutstyr til industri, byggeri og ljordbruk.

Bortsett fra vårt eget varemerke, OX-ON, gir vi deg også en rekke av markedets mest etterspurte og anerkjente merkevarer innen personlig beskyttelse. Vi har et sterkt fokus på kvalitetsprodukter, som lever opp til både våre egne og markedets strengeste standarder.

Sortimentet vårt omfatter bl.a. arbeidshansker og åndedrettsvern samt mange forskellige hørselvern, hodevern, ansiktsvern samt sikkerhetsfottøy, fallsikring og beskyttelsesdrakter. Dessuten finner du et stort utvalg i f.eks. førstehjelpsutstyr og sikkerhetsskilt.


 

VITENBANK MED
ARBEIDSSIKKERHET PÅ KONTOEN

Hos OX-ON A/S møter du et team av eksperter med stor viten innen for sikkerhet, beskyttelsesutstyr samt spesifikk lovgivning på området. Vi er derfor ikke bare din faglige rådgiver, men en desidert vitenbank, som du kan heve relevant informasjon hos.

Vi har en landsdekkende konsulenttjeneste, som betjener og rådgir våre forhandlere og kundene deres. Innenfor arbeidssikkerhet utvikler og gjennomfører vi også kurs og utdannelsesforløp, som er målrettet og tilpasset i forhold til aktuelle behov i bransjer generelt eller i den enkelte bedriften.

 

Sweden,Finland,England,Denmark
se,fi,gb,dk